FotoSafari

Nyt produkt: FotoSafari

 

Vi har fået stor succes og ros for vores nyeste skud på teambuildings stammen – med vores “fotoskattejagt” i Aalborg Centrum, hvor vi indlægger småopgaver/oplevelser, alt efter ønsker og aftale med kunden.

Grundarrangementet er en 1,5 times “skattejagt”, hvor I i hold af 5 personer, er i konkurrence på “tid og kløgt” imod alle de andre hold.
Der skal ikke løbes, men hygges, men elementet af konkurrence er til stede hele tiden.
Logistisk er der ingen hold, der går den samme rute – men alle mødes på kryds og tværs forskellige steder i byen.
Alle hold tilbagelægger den samme afstand, uanset rute. Alle hold får det samme antal spørgsmål i samme sværhedsgrad.

Midtvejs kan vi tilbyde kombination med vores pub-quiz, hvor deltagerne sætter sig ind på et af de værthuse, vi har aftaler med og løser vores “trivial-quiz” i 12 forskellige emner, mens de nyder en genstand.Der kan i “Fotosafatien også indlægges f.eks. en ølsmagning, en vinsmagning, et cafebesøg, foruden vi kan formidle goodiebags m/sandwiches fra vort samarbejde med Nadias.
Alt sammen noget vi aftaler individuelt med den enkelte kunde, så arrangementet er jeres, i jeres ånd og til jeres budget.

Rent praktisk så medbringer deltagerne vouchers til de elementer, hvor der skal udleveres varer til fx. øl – og personalet er orienteret i hvad der skal ske, når I dukker op med disse vouchers.  Derud over vil I møde I os “undervejs” – ligesom vi naturligvis sætter jer igang med en fælles introduktion til opgaverne samt runder dagen af når løbet er slut, og der kan kåres en vinder.

Pris

Grundprisen for fotosafarien er 250 kr. pr. deltager, dog 300 kr. hvis I ønsker at vores Pubquiz indgår som en del af arrangementet  – hertil kommer udgifter til øl, kaffe, chokolade eller hvad vi måtte nå frem til skal være jeres pauseforplejning.
Prisen er ekskl. moms og vi fakturerer for minimum 60 personer. Evt. præmier til vindere / trøstepræmier til tabere bedes I selv medbringe

Get Out
Cookie- og privatlivspolitik