Større selskaber

Priser

Vi kan underholde alle slags anledninger og alle slags størrelser. Om I er 2 eller 200, skal vi nok sørge, at I får en helt igennem sjov dag.

2-10 personer

Er I mellem 2-10 personer, kan I frit vælge mellem alle vores events. Vores populære Escape Rooms med indendørs ledetråde og gåder er udviklet til 3-5 personer. Vi har 2 rum. Dvs. at der i rummene højst kan være 10 personer beskæftiget i timen: 2 hold af 5 personer.

11-30 personer

Er I mere end 10 personer, sørger vi stadig for, at I får udforsket vores mange mysterier og gåder. Den eneste forskel er, at det kan tage lidt længere tid, da I i så fald deles op i flere hold. I så fald vil i som hold skiftevis blive lukket ind i vores Escape Rooms, mens resterende hold eksempelvis bliver sendt på en gådefuld skattejagt i Aalborg historiske gader.

For at komme med et eksempel, kunne et event på 15 personer lyde:

Afsæt 2,5 time på god underholdning.
Mens hold 1 og 2 prøver at løse gåderne i vores Escape Rooms, vil hold 3 efter instruktion enten komme på WalkingRally eller på Pub-Quiz.

WalkingRally koster 25 kr. pr. person i forbindelse med bookinger af rum i GetOut, mens Pub-Quizzen koster 95 kr. pr person (inkl. én drink).
– Efter lidt over en time byttes der rundt, så hver enkelt person prøver to ting: I vil derfor mindst prøve ét af vores to mysterier og deltager mindst i enten en WalkingRally eller en Pub-Quiz. Til sidst samles alle hold i GetOuts lounge, og vi “evaluerer” – udpeger vinderne.

Se de forskellige priser med til- og fravalg af underholdning. Alle vores priser er inkl. moms.

60+ personer (Selskaber – Team-Events)

Hvis I er minimum 60 personer, så frygt ikke! Vi står klar til at skræddersy unikke events til jeres ønsker og behov. Fra FotoSafari med udendørs skattejagt gennem byen til Escape Rooms med indendørs mysterier bag lukkede døre. I samråd med jer, sørger vi for, at I får en underholdende dag, der aktiverer både hjerne og krop. Kun fantasien sætter grænser – og den grænse kender vi ikke.

Send en mail til vores eventkoordinator på kontakt@getoutnow.dk – så kan vi sammen planlægge jeres team-event.

Get Out
Cookie- og privatlivspolitik