Teambuilding Aalborg

GetOut er Aalborgs Escape game, eller Udbryderspil, som er den danske betegnelse. Konceptet stammer fra Japan og er på få år blevet ekstremt populært og findes nu i næsten alle storbyer i den vestlige verden.
Life-Escape-Game er med andre ord “det nye sort” inden for underholdningsbranchen.

GetOut er en skattejagt for voksne, med elementer fra computerspil, in-real-life. Det handler om teamwork, sjov, spænding og kreativitet.
I er en gruppe på imellem 2-5 personer, der vælger et af vores to scenarier.

Vi har indrettet 2 rum efter 2 forskellige temaer. I lukkes inde i det rum, til hvilken opgave I har valgt og herefter har I 60 minutter til at løse gåderne og mysterierne, ved hjælp af de ledetråde og nøgler, der er skjult i rummet.

GetOut er en unik og supersjov oplevelse, hvor I får chancen for at sætte jeres samarbejde på prøve, og løse opgaverne i fællesskab. Når I kommer ud på den anden side, har I med garanti fået en oplevelse I vil huske!

GetOut er halvanden times god underholdning, velegnet til venner, familier, par og til en sjov teambuildingsaktivitet med kollegaerne. At GetOut er placeret i en af Aalborgs mest spændende ejendomme – midt på Østerå – i den snart 400 år gamle “Jørgen Olufsens gård” – (fejlagtig af mange kendt som Ellen Marsvins hus, på trods af hun aldrig har boet der) – gør bestemt ikke oplevelsen mindre spændende.

Get Out
Cookie- og privatlivspolitik